Picasso us visita
Parlem
20/09/2021 to 31/03/2022
Monday, Thursday
Sessions
morning
Duration: 
1 hora aprox.
Places for groups
Guided tour & touch experience
Places available for wheelchair users
Relaxed performance

Workshop
Museums and exhibitions
Plastic and visual arts

Què farem?

Una educadora del Museu us visitarà a la vostra residència o centre de dia per realitzar una visita dinamitzada que ens portarà al món de Pablo Picasso. Us proposem una experiència en la qual els interessos de tots els participants formen part de l'activitat, enllaçant l'obra, la fotografia i el vídeo amb les nostres vides i la de l'artista. 

A través d’observar, parlar, compartir, escoltar i gaudir estimularem als residents per mantenir les seves capacitats cognitives i afavorir una millora en el seu estat d’ànim.

 

Com ho farem?

La reserva inclou la realització per duplicat d'una mateixa sessió d'uns 45-60 minuts de durada. Per tant, en un mateix matí dos grups diferents de persones gaudiran d'aquesta sessió. 

Durant l'activitat, es necessitarà un projector o televisor on projectar les imatges i un equip de so o altaveus. També és important comptar amb la presència d'un/a professional del vostre centre durant la sessió. 

S'han creat un total de 8 sessions diferents per poder guadir més d'una vegada de l'experiència d'aquesta visita del museu a la vostre residència. 

Us deixem un video que ho explica: 

https://youtu.be/4hD_3Z_NcZI

 

In your center
Ideal for older people
People with Alzheimer
A safe bet
Adults
Price: 
Price from:

50€ doble sessió

L'educadora del Museu es traslladarà a la vostra residència/Casal sempre per fer mínim de dues accions. La mateixa activitat per a dos grups diferents.

More information about the schedule: 
A concretar amb Educació del Museu

Where it takes place

Carrer Montcada 15-23
08003
Barcelona
+34 93 2562997

Apropa equipamient contact

+34 93 2562997
Advisory hours: 
De dilluns a divendres, de 12:30 a 14:30