Exterior Teatre del Mar
Interior Teatre del Mar
4.9230769230769
Carrer de Llucmajor, 90. Es Molinar
07006
971248400

Description

El Teatre del Mar respon a una iniciativa col·lectiva, des de la seva fundació, de dotar Palma, com a capital de Mallorca i de les illes Balears, d’un espai escènic que generi nous públics i doni resposta a noves demandes escèniques i socials.

OBJECTIUS DE L’ENTITAT:

  • Promoció, producció, gestió, programació i difusió, d'espectacles teatrals dirigits a un públic majoritari, a partir d'uns postulats estètics i cívics que atenguin l'interès públic i general, com expressió d'una forma artística, creativa, plural i contemporània.
  • L'extensió de les activitats pròpies a altres àmbits de les arts de l'espectacle, tant en aspectes creatius com els que fan referència a la reflexió, anàlisi i difusió de les matèries.
  • La consecució i sosteniment de les infraestructures i dels mitjans tècnics i d'ordre professional necessaris per al desenvolupament d'aquestes activitats en condicions  optimes, així com els recursos financers que els han de fer possibles.
  • El foment de tot tipus d'accions destinades a un major coneixement i difusió de les arts de l'espectacle tant dins el context cultural propi de les Illes com en altres àmbits culturals, molt especialment allò que es refereix a la divulgació de la realitat cultural de les Illes fora de les nostres fronteres.
  • La realització d'activitats de formació professional, tant pel que respecta a l'ordre artístic com tècnic, en relació i col·laboració amb altres institucions semblants.
  • La recollida i conservació del Patrimoni històric i documental referent a les activitats teatrals i d'espectacles, amb la finalitat de facilitar la seva utilització per part d'estudiosos i les iniciatives de difusió dirigides a l'entorn públic.
  • Promoure tot tipus d’acció social al nostre entorn a través de les eines que aporta la cultura i les arts escèniques en particular per tal d’incidir en accions en favor del benestar social.

En aquest sentit manté programes adreçats a primària, Eso i batxillerat, com Escena educativa i Escena i Literatura, o a persones en risc d’exclusió com és el Projecte Migracions, o l’Entrada Social.

Amb un eix central de desenvolupament de públics escènics en un Programa CRM que connecta tots els nivells d’activitat, amb una relació especialment significativa amb l’Associació d’espectadors del Teatre del Mar.

El 2010 el Teatre del Mar va obrir l’Espai de recerca amb successives edicions destinades principalment a la investigació i que l’any 2019 obrí a noves propostes de desenvolupament escènic.

How to get here

Busos 15 i 30

Accessibility

  • Accessible toilets
  • Places available for wheelchair users
  • Adapted public transport nearby
Lectura fácil
PDF icon teatre_del_mar.pdf

Apropa equipamient contact

971248400
Advisory hours: 
De dilluns a divendres entre les 9 i les 15 hores