Molí d'en Fraret
5
C/ de Riera de Conies, 13
07500
971843065

Description

El molí d’en Fraret és un exemple de molí fariner del segle XVIII molt comú a Manacor. La particularitat d’aquest molí és que és municipal i que acull la seu de la Secció Etnogràfica del Museu d’Història de Manacor. Hi trobam objectes que diferents manacorins han donat a l’Ajuntament de Manacor perquè no ens oblidem de la tradició pagesa del poble.
A través de l’exposició que es presenta veim les principals feines que es feien temps enrere a cada estació de l’any, i les eines que s’empraven per fer-les. Es tracta d’un recorregut guiat pel calendari; un calendari en què les festivitats cristianes i el santoral marcaven la majoria de fites importants; i un temps en què els productes de temporada, juntament amb l’activitat que es desenvolupava i la tradició ancestral, eren els que condicionaven la gastronomia, que a més moltes vegades eren motiu de reunió i bauxa.

Informació d'accessibilitat

El molí és accessible, disposa d’ascensor. 
Lavabos accessibles.
Tenim bastons cadires.
Bucle magnètic.
A la nostra web tenim un quadernet didàctic sobre les feines de fora vila adreçat a gent gran i a escolars en llenguatge planer.
Per més informació pots consultar la nostra web:
https://www.museudemanacor.com/ca/el-museu/accessibilitat

Accessibility

  • Adapted lifts
  • Induction loop
  • Accessible toilets
  • Places available for wheelchair users
Lectura fácil
PDF icon moli_den_fraret.pdf

Apropa equipamient contact

971843065
Advisory hours: 
Dilluns, dimecres, divendres i dissabte de 9.00 a 13.30. Diumenges de 10.30 a 12.30.