Mirador torre Glòries
Mirador torre Glòries vistes
Mirador torre Glòries interior
Mirador torre Glòries visites
4.6923065384615

Description

Mirador torre Glòries és un nou tipus d’observatori que ens permet conèixer Barcelona amb una nova mirada: percebre el batec de la ciutat que afecta el nostre dia a dia i del qual no som conscients moltes vegades. Com una nova forma de telescopi i microscopi, ens descobreix els nostres veïns no humans, la dansa diària de tots els seus sistemes i infraestructures, i els cossos celestes i els satèl·lits que travessen el nostre cel. Una manera sorprenent de presentar la ciutat com un entrellaçat de forces naturals, socials i tecnològiques. Per descobrir Barcelona amb ulls nous.

El món avança, i amb ell, la nostra manera de pensar. En ple segle XXI ens encaminem cap a una nova idea del nostre lloc al món: un lloc on «el nostre món» coexisteix amb el dels altres, on la humanitat ja no és el centre de l’univers.

Barcelona, com totes les grans metròpolis, està canviant. Mentre l’era dels combustibles fòssils arriba al final i busquem un nou equilibri amb la natura, hem començat a somiar una nova Barcelona més verda i més amable, impulsada per energies sostenibles i tecnologies intel·ligents. Una nova ciutat on, a més, ara som conscients que els humans no vivim sols.

Mirador torre Glòries ofereix un recorregut amb tres mirades excepcionals sobre Barcelona:

Accessibility information

Enlace al apartado de accesibilidad de la web del equipamiento.

How to get here

El Mirador torre Glòries està ubicat en ple districte tecnològic 22@, és a mitja hora a peu de la plaça de Catalunya.

També està molt ben connectat per transport públic: Metro línia vermella: parada Glòries, Autobús: 7, H12, 192, V23 i X1, Tram: Ca l’Aranyó T4, T5 i T6

Accessibility

  • Adapted lifts
  • Accessible toilets
  • Places available for wheelchair users

Apropa equipamient contact

Atenció al públic Mirador torre Glòries soportegestion@miradortorreglories.com
Informació torre Glòries info@miradortorreglories.com
935478982