2024/04/12
Friday
Schedule
nightSessions
Duration: 
75 MIN
Places available for wheelchair users
Since 3 €
×

Error message

The page style have not been saved, because your browser do not accept cookies.

Show
Dance
Contemporary

Sonoma és una paraula que no existeix en el diccionari de la llengua espanyola. No obstant això, conté les partícules del grec soma (“cos”) o del llatí sonum (“so”): cos de so i so del cos.
Avui vivim a tota pressa, a un ritme tan accelerat que, de fet, ja ningú sap ben bé què està passant. Es podria dir que bàsicament caiem cap endavant, i durant aquesta caiguda accelerada -com en una muntanya russa- cridem.
Sonoma seria aquest so del cos mentre cau. Seria el crit de l'home sotmès a aquest ritme, límit de la seva existència, del qual surt l'udol primitiu del cos, el pols de la humanitat per sobreviure i per sentir-se viva.
Sonoma és la certesa que el virtual i el digital ja només poden ser superats per una volta a l'origen.
Marcos Morau, Premi Nacional de Dansa (2013), reprèn les idees essencials de la peça que va crear l'any 2016 per al Ballet de Lorraine: Le Surréalisme au service de la Révolution, a partir de la figura de Buñuel, al voltant de la Calanda medieval i el París cosmopolita. Ara tot aquest microcosmos es desenvolupa i s'amplia a Sonoma per al seu projecte amb La Veronal. Sonoma neix de la necessitat de tornar a l'origen, al cos, a la carn.

All audiences

No intermission

Where it takes place

Plaça Prim, 4
43201
Reus
977010657

Apropa equipamient contact

Cristina De Anciola canciola@tfortuny.cat
Cristina de Anciola cristina.anciola@caer.cat
977010657
Advisory hours: 
de 9h a 14h

Past sessions

Friday
12
April
Time
20:30
Place
Teatre Fortuny

Accessibility

  • Places available for wheelchair users