Edifici del Teatre-Auditori Sant Cugat
4.7876105752212
Av. del Pla del Vinyet, 48
08172
935907690

Description

El Teatre-Auditori Sant Cugat neix l’any 1993 amb la voluntat de dotar la ciutat de Sant Cugat del Vallès d’una oferta cultural estable de qualitat i, alhora, oferir diferents serveis culturals i educatius al municipi. La seva posada en marxa va ser una fita cabdal de la política cultural de la ciutat atès que havia de comportar un pas important en la configuració d’un model de ciutat més autosuficient, més proper a les necessitats dels seus ciutadans, amb la voluntat d’assolir una identitat pròpia en tots els seus àmbits i, molt especialment, en el de la cultura.

Amb 23 anys de vida, el Teatre-Auditori segueix essent un valuós centre d’intercanvi de valors i d’experiències en camps tan diversos com el teatre, la dansa, la música, l’òpera, el circ, la poesia i la màgia, i amb espectacles de reconegut prestigi mundial i interpretacions per part de primeres figures del món artístic i cultural. Així mateix, a través del seu Taller d’Escenografia i de residències artístico-tècniques, coprodueix i col·labora amb espectacles de tots els gèneres i s’encarrega de la producció d’esdeveniments corresponents a la cessió dels seus espais. 
 
Amb la voluntat de contribuir a la promoció de la cultura en l’àmbit de les arts escèniques i musicals, elTeatre-Auditori ofereix una programació artística de qualitat i diversitat, composta per produccions locals, nacionals i internacionals. Així mateix contribueix a sensibilitzar i familiaritzar el públic infantil i juvenil amb les arts escèniques, mitjançant la programació d’espectacles familiars, el programaEscoles a escena i el Cinema en família,  alhora que crea i forma nou públic a través de les activitats complementàries que, entre altres coses, inclouen col·loquis amb artistes i cicles de jazz, cinema, dansa i màgia.  
 
El 25 de setembre de 2018 el Teatre-Auditori Sant Cugat celebrarà els seus 25 anys d’existència. Aquest fet corroborarà la consolidació d’un model de gestió eficient i productiu al servei d’una programació estable, eclèctica i d’altíssima qualitat pensada per a un públic cada vegada més fidel i exigent, que ha anat eixamplant-se any rere any. En aquests gairebé 25 anys, el Teatre-Auditori Sant Cugat ha assolit la fita de ser un equipament de referència tant al nostre país com més enllà, però el seu objectiu, la missió del seu equip, és continuar cercant l’excel·lència, la comoditat i la inclusivitat en tots els seus sentits, i fer que sigui un equipament cultural assequible i accessible.
 
L’equipament, 100 % municipal, compta amb un model de finançament públic i privat. Funciona amb un 31 % d’aportació municipal, essent la resta d’ingressos provinents tant de la generació de recursos propis com del mecenatge i de les subvencions d’altres administracions públiques.
 
Amb els diferents programes culturals professionals oferts a la ciutat, una mitjana d’unes 140.000 persones visiten cada any el Teatre-Auditori , un equipament non-stop i obert a tothom.

Accessibility information

Espacio para sillas de ruedas En la platea del Teatro-Auditorio disponemos de espacio para personas que utilizan silla de ruedas. Para que el personal pueda garantizar una atención adecuada a sus necesidades, es recomendable llamar al 935891268.

Aparcamiento para personas con movilidad reducida. Hay 3 plazas de aparcamiento para personas con movilidad reducida en la avda. Plà del Vinyet/Avda. Torreblanca.

Funciones adaptadas para personas con discapacidad sensorial. Algunos espectáculos están adaptados para personas con discapacidad auditiva y / o visual, y gente mayor. Este proyecto, en colaboración con la Fundación Vodafone España, es un programa de accesibilidad sensorial que garantiza el servicio de subtitulación, audiodescripción, bucle magnético y sonido de sala amplificado. Los espectadores interesados podéis comprar las entradas de cualquier butaca de la sala y solicitar el dispositivo individual para seguir la obra cómodamente. Aconsejamos hacer la reserva previamente por correo a: Teatro-auditori@santcugat.cat . Más información: 935891268.

Enlace al apartado de accesibilidad de la web del equipamiento.

How to get here

Compromesos en la millora de la qualitat ambiental i en fomentar l’accessibilitat als mitjans de transport sostenible, recomanem que en la mesura que us sigui possible, utilitzeu el transport públic per accedir a les nostres instal·lacions.

Accessibility

  • Adapted lifts
  • Induction loop
  • Accessible toilets
  • Plazas de aparcamiento adaptadas
  • Places available for wheelchair users
  • Adapted public transport nearby

Apropa equipamient contact

Aurèlia Sebastià Blasco teatre-auditori@santcugat.cat
935891268