2024/04/19
Friday
Schedule
morningSessions
Duration: 
45 minuts
Languages: 
Catalan
Places available for wheelchair users
Since 3 €

Show
Dance
Educational/family

Des de l’Institut del Teatre de Barcelona, i a partir de projectes que neixen de pràctiques de creació dels alumnes, arriba aquest espectacle, pensat per a la mirada d’infants i joves. Els ballarins i les ballarines formen part de la fornada d’artistes dels darrers cursos dels Estudis Superiors de Dansa. Aquests joves intèrprets ens mostren, en aquesta ocasió, les seves creacions.

Tot es posa en joc a l’escenari, des de la tècnica i el rigor en la disciplina fins a les idees que es volen transmetre i les coreografies que serviran per desplegar-les i dibuixar-les, a través d’un repertori molt divers, que demostra que la dansa, en les especialitats de Contemporània, Clàssica i espanyola, viu un moment creatiu apassionant, amb una redefinició constant dels seus codis expressius i un enriquidor apropament a altres llenguatges artístics.

 

L’objectiu prioritari d’aquesta experiència artística és donar als futurs ballarins les eines necessàries perquè ells mateixos descobreixin el seu potencial creatiu, permetent-los desplegar els seus propis llenguatges, i empenyent-los a cercar recursos, tant tècnics com emocionals, per aconseguir fer gaudir el públic.

 

Espectacle programat en el marc del Dia Internacional de la dansa..

Very visual
Kids
Youth

Where it takes place

Passeig Ernest Lluch, D - 1.
08222
Terrassa
+34 93 733 81 40 Ext 2460

Apropa equipamient contact

937899085
Advisory hours: 
10.00h a 14.00h; 15.00h a 17.00h

Past sessions

Friday
19
April
Time
11:00
School
Place
Auditori Municipal de Terrassa

Accessibility

  • Places available for wheelchair users
Friday
19
April
Time
9:45
School
Place
Auditori Municipal de Terrassa

Accessibility

  • Places available for wheelchair users