2024/02/23
Friday
Schedule
nightSessions
Duration: 
aprox. 4 h
Languages: 
English
Places available for wheelchair users
Since 3 €

Show
Music
Soul & Blues

Errol Linton

Aquest cantautor nascut a Brixton, guanyador de diversos premis, ha estat descrit com “el millor harmònic de blues i reggae d’Europa”. Després de 30 anys d’Errol en l’escena del blues underground londinenc encara el podeu trobar tocant en solitari a Oxford Circus, a més d’aparèixer en festivals importants i en gires europees amb la seva banda excepcional. La seva ànima introspectiva i el seu rostre tranquil desmenteixen el poderós i apassionat intèrpret que és.

El darrer disc d’Errol, ‘Packing My Bags’ amb la seva fusió única d’estils de blues; “Com Chess Records meets Studio One”, l’hi ha fet guanyar els elogis de la crítica i ha arribat a un públic internacional més ampli. Presència constant al circuit en directe de la capital. Els espectacles d’aquest gran londinenc són llegendaris, espereu ballar.

Namina

Després de girar un any presentant, Un Udol, el 4t disc de Namina, les bones perspectives han portat a ampliar la banda i a créixer sobre l’escenari amb música que formarà part del seu nou disc, previst per aquest 2024.
De l’Amazones al Mediterrani passant pel Mississipi i el Nil, Namina ofereix un viatge que beu de les arrels i les transforma, on el blues, la música Brasilera i de Mèxic i el jazz conflueixen en un directe hipnòtic i una personalitat única. Música més enllà d’etiquetes.
Cançons pròpies, composicions a quatre mans i versions portades al naminisme.

A safe bet
Adults

Foreign language
Alcohol or drug consumption
Not suitable for people with photosensitivity
Dark environment
Performance standing
Long-running show
Unnumbered show
No intermission

Where it takes place

Plaça de l'Assumpció, 27
17005
Girona

Apropa equipamient contact

Tina Comadevall tina@rgb.cat
972200122
Advisory hours: 
Dilluns - divendres de 09:00 a 14:00 i de 16:00 a 18:00

Past sessions

Friday
23
February
Time
21:00

Accessibility

  • Places available for wheelchair users