18 April 2023
10:00
Duration
4 hores
Seats
40
Adapted lifts
Accessible toilets
5€
  • Dance

Description

El Teatre Fortuny de Reus, el Teatre Bartrina i Apropa Cultura organitzem una formació Educa amb l'Art.

Adreçat a professionals de l'acció social i educativa. No és necessari tenir coneixements artístics, només ganes de gaudir i compartir!

 

Què farem?

  • El taller proposa apropar-se, a través del moviment, a una mateixa i alhora als altres. Per beneficiar-se de la dansa, no cal saber ballar, la dansa és un llenguatge físic obert i generós.
  • El moviment sempre comença dins propi. En aquest taller treballarem a través d'exercicis espacials, d'autopercepció i de connexió amb l'exterior.
  • Practicarem com expressar-nos des d'un lloc on les paraules no arriben i des del qual també en podem desenvolupar una escolta més profunda.
  • El cos és un instrument que pot funcionar com un radar, que capta i envia vibracions que contenen una informació molt valuosa, i el moviment desvetlla aquestes vibracions.
  • Al taller dedicarem temps per “afinar” o sintonitzar el cos i l'escolta.
  • T'hi esperem!

 

La formadora, Jone San Martin

Ballarina i coreògrafa nascuda a Donosti/San Sebastian, Espanya. Estudia amb Mentxu Medel a Sant Sebastià, després a l'INSTITUT DEL TEATRE a Barcelona, ​​i a MUDRA INTERNATIONAL a Brussel·les. Després de diversos anys treballant en companyies com La Compañía Nacional de Danza a Madrid, THEATER ULM a Alemanya, JACOPO GODANI a Brussel·les, es va convertir en membre del Ballet de Frankfurt sota la direcció de William Forsythe el 1992. Va ser membre de la FORSYTHE COMPANY des del 2005 al 2015 i de DANCE ON ENSEMBLE a Berlín, des de l'any 2015. També ha realitzat els seus propis projectes coreogràfics que han estat presentats a Frankfurt, Bilbao, Sant Sebastià, Barcelona, ​​París i Torí (entre molts altres llocs).

 

 

Equipment

Plaça del Teatre, 1
41.153932
1.108886