Sala
4.3333333333333
Costa Deià, 40
07702
971355603

Description

L'edifici del Teatre Principal de Maó s'inaugura el 15 de desembre del 1829 amb una capacitat per a gairebé mil espectadors. La sala té forma de ferradura i el pati, amb un pam d'inclinació, es troba envoltat de 16 arcs que sustenten tres pisos de llotges més el del galliner. Els mestres Alfons Hernández i Josep i Pere Pons fan l'obra, dirigida per Palagi, mentre que la decoració escènica va a càrrec de l'artista ciutadellenc Andrés Galbis.

Al llarg dels anys el teatre ha patit diverses remodelacions, però ha estat la darrera rehabilitació la que ha tornat l'esplendor a l'antic teatre vuitcentista, que conserva tot l'encant de l'època, però, alhora, el dota de noves tecnologies. Instal·lacions per afrontar els muntatges més avantguardistes. La sala del públic i la façana central, de pedra del país, en conserven les característiques, però s'ha refet el perímetre de tot el conjunt. A la part posterior se situen els moderns serveis de camerinos, ascensor i equipament tècnic, a la part frontal s'amplia la zona de recepció i circulació del públic.

La inauguració de les obres, el juny del 2001, tornava a la ciutat de Maó, hi ha tot Menorca, un teatre preparat per afrontar el nou segle que tot just començàvem.

El Teatre Principal té una clara vocació de servei públic, amb programació d'activitats molt diverses, dirigides a públics heterogenis.

 

Accessibility

  • Accessible toilets
  • Places available for wheelchair users

Apropa equipamient contact

Taquilla Teatre Principal de Maó taquilla@teatremao.com
971355603
Advisory hours: 
De martes a viernes de 10 a 13h