interior sala
façana sala
Carrer de Sant Lluís, 58
07710
971150950, ext. 6383

Description

La Sala Albert Camus és un espai polivalent de gestió municipal situat al municipi de Sant Lluís (Menorca). Està considerat com un dels recintes referents de la cultura a Menorca i a les Illes Balears per la seva constant reinvenció i innovació que es trasllada també a les seves programacions i a la seva forma de fer.

Compta amb dos espais al seu edifici: La Sala 1 (Teatre) amb un aforament de 198 localitats, és zona d’exhibició i de creació cultural i artística. A la vegada, és un recinte idoni per a la realització de jornades, seminaris, trobades i conferències. La Sala 2 (aula) compta amb un aforament per a 54 persones. És l’espai de formació, de celebració de reunions, conferències i exposicions, entre d’altres. Actualment, és la seu oficial de l’Escola d’Art Dramàtic de Menorca (EADM) i està acreditada per impartir certificats de professionalitat i especialitats formatives.

La Sala Albert Camus aposta per la Cultura Sostenible, entesa com la via per a transformar la gestió de l’espai físic, acompanyar als artistes cap a una manera de fer i produir més sostenible i difondre, des de l’activitat cultural, els valors de la sostenibilitat.

L’any 2021, la Sala Albert Camus va ser distingida amb la Marca Menorca Reserva de Biosfera. És el primer equipament cultural de l’illa en obtenir aquest segell, que reconeix la feina feta en matèria de sostenibilitat de l’espai i els compromisos adquirits per mantenir aquesta línia de treball i intensificar-la.

Accessibility information

Lavabos accessibles tant per la Sala 1 com per la Sala 2

Ascensor

3 places per a persones amb mobilitat reduïda

Tots els cicles de cinema compten amb subtítols en castellà

Properament: guies per a persones amb discapacitat visual i bucles d’inducció magnètica (dins del primer trimestre 2023)

Accessibility

  • Adapted lifts
  • Accessible toilets
  • Places available for wheelchair users

Apropa equipamient contact

Virgínia Seguí Ferrer virginia@ajsantlluis.org
971150950, ext. 6383
Advisory hours: 
De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h