Museu de la Mar del Port Sóller
4.75
C/ de Santa Caterina d'Alexandria, 54
07108
971632204

Description

El Museu Marítim de Mallorca disposa de dues seus, de les quals una està oberta: el Museu de la Mar del Port de Sóller. Aquest museu petit i encantador està situat en un dels entorns més meravellosos de l'illa, el mirador de la Miranda, al costat de l'oratori de Santa Caterina. Aquest es fundà el s. XIII.

A través del Museu de la Mar podreu gaudir d'un viatge en el temps, per conèixer quins foren els grans navegants de Sóller, aquells mariners que navegaren fins a França, i dugueren nous costums i paraules, i també a l'Alger, Puerto Rico i la República Dominicana, on exportaren productes com la taronja, l'oli d'oliva, les ametles o les garroves.

També podreu conèixer cinc generacions de mestres d'aixa, els March, constructors dels pailebots, els grans vaixells que van fer possible els viatges comercials.

Per acabar, podreu descobrir els canvis produïts en l'ofici de pescador al llarg de les darreres dècades, amb la introducció del niló i dels motors, que a poc a poc anaren substituint la vela llatina.

Podeu fer el recorregut a través de dues sales, on diferents objectes i testimonis orals ens ajudaran a entendre com ha canviat el Port de Sóller i Mallorca al llarg dels darrers segles.

Podeu fer-nos una visita individual o en grup, amb un màxim de 20 persones per visita guiada, amb sol·licitud prèvia.

Accessibility information

  • Lavabos accessibles
  • Transport públic adaptat proper
  • Espai adaptat per a persones amb dificultat auditiva (bucle magnètic a recepció i llaços per a visites guiades)
  • Plataforma adaptada per a visitar la planta baixa.

Accessibility

  • Adapted lifts
  • Induction loop
  • Accessible toilets

Apropa equipamient contact

Maria Àngels Castañer Bover direcciomaritim@conselldemallorca.net
Mariàngels Castañer m.castaner@sedena.es
(+34) 971173634