Museu de son Fornés
Interior Museu Son Fornés
Visita al museu
5
C/ Emili Pou
07220
971644169

Description

El Museu Arqueològic de Son Fornés és l’únic museu arqueològic de les Illes Balears dedicat de manera monogràfica a un dels seus jaciments talaiòtics més emblemàtics i que alhora permet entendre, de manera clara i atractiva a nivell visual, les transformacions de les comunitats insulars al llarg del primer mil·lenni abans de la nostra era: el jaciment de Son Fornés. L’estreta connexió amb jaciment que li dóna nom, el converteix en un museu viu i dinàmic en perfecta simbiosi amb el seu entorn.

En l’actualitat, l’exposició permanent recull una mostra única de les troballes més significatives realitzades durant les excavacions realitzades al jaciment, que iniciaren el 1975.

Les seves instal·lacions estan emplaçades al Molí des Fraret, un antic molí fariner del segle XVII. L’espai expositiu comprèn la part baixa de l’edifici i compta amb un total de cinc mòduls expositius diferents. La visita s’inicia amb una introducció en el temps i en l’espai, per després donar lloc al recorregut cronològic des de la Sala Talaiòtica fins a l’espai dedicat a l’Antiguetat Tardana. A la vegada, el museu està envoltat de patis que permeten l’estada a l’aire lliure.

Informació d'accessibilitat

  • Planta baixa accessible de manera parcial
  • Lavabos no adaptats
  • Bastons cadira disponibles
  • Material tàctil
  • Ampli aparcament proper
  • A la nostra web disposem de recursos, material didàctic i gran quantitat d’informació prèvia www.sonfornes.mallorca.museum

How to get here

El Museu Arqueològic de Son Fornés es troba en el terme municipal de Montuïri (Mallorca).

Disposa d’un ampli aparcament i és de fàcil accés no només per a turismes sinó també per autocars i autobusos. És molt fàcil de localitzar ja que està situat vora la rotonda de la carretera que comunica Montuïri amb Sant Joan.

Accessibility

  • Easy reading hand programs

Apropa equipamient contact

971644169
Advisory hours: 
De dilluns a divendres de 10h a 14h