Interior Fundació Sorigué
Interior Fundació Sorigué
Interior Fundació Sorigué
Interior Fundació Sorigué
5
Alcalde Pujol, 2
25006
600600003

Description

La Fundació Sorigué impulsa la vocació de retorn a la societat del grup empresarial Sorigué, a través d’activitats en l’àmbit social, educatiu i cultural.

Durant els últims 20 anys, la fundació ha anat construint una rellevant col·lecció privada d’art contemporani, la qual dona a conèixer al públic a través de préstecs – els quals es duen a terme a nivell internacional -, i d’exposicions, organitzades tant a la seu expositiva de Lleida, on des de l’any 2012 s’ha presentat obra d’Antonio López, Wim Wenders, Chiharu Shiota, Oscar Muñoz, Mat Collishaw i Juan Zamora, com en altres ubicacions com Barcelona o Madrid.

Un tret distintiu de la col·lecció és el seu caràcter humanista, la seva voluntat d’evidenciar la petjada de l’ésser humà i la visió individual com a expressió de la consciència de la nostra existència mitjançant la creació artística. La col·lecció es caracteritza a més, per una forta vocació didàctica i educativa que es veu traduïda en una intensa tasca d’activitats paral·leles a les exposicions. L’Àrea Educativa de la Fundació Sorigué fomenta l’aprenentatge en l’art i a través de l’art, amb propostes adreçades a tots els públics.

Accessibility information

  • L’entrada principal al museu és a la planta 0 i s’hi accedeix a peu pla des del carrer. A les plantes 1 i -1 s’hi pot accedir amb ascensor. L’espai expositiu i la biblioteca són totalment accessibles per a persones amb mobilitat reduïda i cadira de rodes.
  • Es permet l'entrada a gossos guia i gossos d'assistència.
  • L’accés a les exposicions és gratuït per a totes les persones que posseeixin la Targeta Acreditativa de Discapacitat i un/a acompanyant.

Accessibility

  • Adapted lifts
  • Accessible toilets
  • Adapted public transport nearby

Apropa equipamient contact

600600003