4.88889
Carrer d’Argentona, 55
08302
682156765

Description

 

La Casa Coll i Regàs és un edifici modernista de Mataró, projectat per l’arquitecte català Josep Puig i Cadafalch l’any 1898 per encàrrec de l’empresari Joaquim Coll i Regàs, un important fabricant tèxtil mataroní.

Com a exponent dels elements del decorativisme que va caracteritzar el moviment modernista, va ser declarada l’any 2000 Bé Cultural d’Interès Nacional, en la categoria de monument històric.

Accessibility information

Disposa d’accés a la planta noble visitable a través de plataforma des del carrer (disposem de cadira de rodes i bastó d’acompanyament, en cas necessari). També disposem (prèvia petició) de visites adaptades per persones amb problemes auditius.

Acreditada des de l’any 2021 amb el compromís de sostenibilitat turística BIOSPHERE SUSTAINABLE, creat l’any 1997 per l’Institut de Turisme Responsable (ITR) a partir d’un grup d’acadèmics, professionals i experts en sostenibilitat, amb un MOU amb la UNESCO, per transmetre les directrius de Nacions Unides d’una forma fàcil i adaptada, per ensenyar a les societats què fer, com fer-ho i com medir-se, amb la finalitat d’aconseguir estils i models de vida acords amb els principis i objectius globals de sostenibilitat.

How to get here

A 40 minuts des de Barcelona

Transport públic:

  • Tren Rodalies de Catalunya i autobús Exprés.cat
  • Aparcament públic: Pl. de les Tereses, La Riera i Pl. de Santa Anna

(Transport i aparcament 100% accessibles)

Accessibility

  • Accessible toilets
  • Plazas de aparcamiento adaptadas
  • Places available for wheelchair users
  • Adapted public transport nearby
Lectura fácil
PDF icon casa_coll_i_regas.pdf

Apropa equipamient contact

Elisenda Lleonart visites@casacolliregas.cat
682156765
Advisory hours: 
Dilluns a diumenge de 10h a 17h