Plaça Catalunya
17600

Description

Durant uns dies els carrers dels voltants del Museu Dalí, a la ciutat de Figueres, es transformen en agradables escenaris en els quals assistir a interessants concerts de música acústica interpretats pels més destacats músics del país.

Festival de música que se celebra des de l'any 2002 a Figueres i que, com el seu nom indica, està protagonitzat per concerts de música eminentment acústica. S'acostuma a celebrar a la fi d'agost i principis de setembre i les actuacions tenen lloc en espais urbans a l'aire lliure pròxims al Museu Dalí, interconnectats per a l'ocasió per vies tallades al trànsit.

Els artistes i grups convidats formen part de la primera línia del panorama musical català i peninsular. De manera paral·lela, i compartint els mateixos espais, s'organitza l'apartat del festival conegut com Acustiqueta, en el qual es programen tallers i actuacions especialment pensats per a nens i públic familiar. Altres activitats paral·leles són l'Acústica Market, amb creacions de moda de joves dissenyadors, o l'espai gastronòmic Food Trucks.

Accessibility

  • Places available for wheelchair users

Apropa equipamient contact

972676011