Trobades amb Joan Miquel Oliver
2024/03/14
Osteguna
Ordutegia
ArratsaldeaSaioak
Iraupena: 
Aprox. 1 h 15 min
Hizkuntzak: 
Katalana
Taldeentzako plazak
Gurpil-aulkietarako lekuak
Doan

Aurkezpena
Musika
Kantautorea

oan Miquel Oliver ja havia format part de dos grups abans de convertir-se en compositor, lletrista i guitarrista del mític grup mallorquí Antònia Font, i no va ser fins al 2002 que va arribar el disc que encara sona pertot arreu: Alegria (2002). Quan el grup es va dissoldre el 2013, Oliver es va dedicar plenament a la seva carrera individual: amb projectes com ara Pegasus (2015) o Elektra (2018) va demostrar el domini de la paraula d’un poeta, la mirada única sobre la literatura i l’habilitat de relligar, amb excel·lència, versos i música.

En aquesta trobada, ens explicarà el seu procés creatiu, híbrid i multidisciplinari, amb èmfasi en la manera com entén que ha de ser la lletra d’una cançó, què cal considerar i fins a quin punt el ritme, les paraules i fins i tot les vocals hi són clau.

 

Presentació a càrrec de Pere Solà Gimferrer, periodista cultural i crític de ficció televisiva. Actualment, escriu al diari La Vanguardia, presenta el pòdcast Siguiente episodio i és col·laborador habitual del programa de ràdio El món a RAC1

Publiko guztiak

Oso eskatua
Giro iluna
Zenbakitu gabeko ikuskizuna
Taldearen gutxieneko lekuak: 
5
Taldearen gehieneko lekuak: 
10

Non egiten den

Carrer dels Ciutadans, 19
17004
Girona
972483978

Antolatzailearen kontaktua

Departament de Reserves CaixaForum Girona rcaixaforumgirona@magmacultura.com
972209836

Aurreko saioak

Osteguna
14
Martxo
Ordua
19:00
Espazioa
CaixaForum Girona

Irisgarritasuna

  • Gurpil-aulkietarako lekuak