2024, Urtarril 17
10:00
Iraupena
4 hores
Lekuak
40
5€
  • Museoak eta erakusketak
  • Arte plastiko eta ikusizkoak

Deskribapena

ATENCIÓ! AQUESTA FORMACIÓ TINDRÀ LLOC A LA FUNDACIÓ JOAN MIRÓ

 

La Fundació Joan Miró, en col·laboració amb el Museu Picasso i Apropa Cultura organitzem una formació dins del curs Educa amb l'Art 23/24 "En Òrbita". A les sessions del curs posarem en pràctica la nostra creativitat per relacionar-nos, conèixer-nos i celebrar-nos, mentre ens desplacem pels universos quotidians a l'encontre d'eines i aprenentatges que ens aportin salut i connexió.

La formació s'adreça a professionals de l'acció social i educativa. No és necessari tenir coneixements artístics, només ganes de gaudir i compartir!

Cartes en Òrbita

Joan Miró i Pablo Picasso estaven En Òrbita. És a dir, s’intercanviaven cartes, es trobaven per compartir interessos i idees, s’acompanyaven i tot això influïa a la seva manera de veure el món i a la seva pràctica artística. Estaven en constant correspondència.

L’activitat Cartes en Òrbita se centra en l’art de la correspondència proposant, per una banda, apropar-se a l’exposició Miró-Picasso des del punt vista de l’intercanvi i la connexió que hi havia entre ambdós artistes. Per altra, donar a conèixer artistes que han utilitzat la correspondència com a pràctica artística i, finalment, posar en pràctica una sèrie d’exercicis basats amb la correspondència com a mètode de treball per generar connexions entre participants.

 

La formadora, Clara Gasull

Combina pràctica i mediació artística.
Parteix de la contemplació, la investigació i l’acció per treballar sobre allò desapercebut o inesperat, allò minúscul o infinit per copsar l’inexplicable i el meravellós d’allò observat o experimentat. Sol treballar per mitjà d’una fotografia amb i sense càmera amb un especial interès per l’essència de la creació d’una imatge, la llum. Compta també amb materialitzacions que passen pel dibuix, l’escultura, la instal·lació, el vídeo i altres tècniques experimentals.

Ekipamendua

Parc de Montjuïc, s/n
41.3669009
2.1536874