Finalizada
29/04/2022
Viernes
Sessions
noche
Duración: 
90 min
A partir de 1 €

Espectáculo
Teatro
Texto contemporáneo

La compositora Clara Peya i el dramaturg Marc Rosich signen una brillant adaptació musical de l’obra en què Caterina Albert va trencar amb un mite irreductible fins al moment: l’instint maternal.

Infanticida és el crit d’una dona que intenta trobar una escletxa de llum en un entorn desolador i opressor. Una dona que lluita fins que el seu món s’enfonsa. Una dona valenta que s’enfronta a tot allò que l’envolta per l’anhel de llibertat, pel desig de trobar una manera de fer i viure pròpia.

La compositora Clara Peya i el dramaturg Marc Rosich signen una potent adaptació amb un contingut rítmic i musical propi. Aprofitant la potencialitat dramàtica del text de Víctor Català, aconsegueixen dotar-lo d’una contemporaneïtat única des del plantejament musical, sumant-hi l’excel·lent interpretació de l’actriu Neus Pàmies, sota la direcció de Marc Angelet.

La infanticida no va estrenar-se fins seixanta anys després de la seva escriptura, perquè era un text incòmode que qüestionava uns dogmes preestablerts sobre la funció de la dona en la societat. Caterina Albert o Víctor Català (el seu nom de ploma) va trencar amb un mite irreductible fins al moment: l’instint maternal. Una autora excepcional, exponent del modernisme literari català, i considerada també la primera novel·lista feminista de la literatura catalana.

Emociones fuertes
Éxito entre els jóvenes
Para amantes del drama
Una apuesta segura
Adultos
Jóvenes

Donde se hace

c/ Roger de Llúria, 7
25430
Juneda
973 15 00 14

Contacto del organizador

Ramon Giné cultura@juneda.cat
973 15 00 14
Horarios asesoramiento: 
10h a 14h de dilluns a divendres

Sesiones pasadas

Viernes
29
Abril
Hora
21:00