27 Abril 2023
10:00
Duración
4 hores
Plazas
40
5€
  • Museos y exposiciones
  • Ciencia

Descripción

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona i Apropa Cultura organitzem una formació dins del curs Educa amb l'Art 22/23 "Anar Natura Endins". A les sessions del curs treballarem la natura i la seva relació amb els remeis, les cures, el cos i el temps. 

La formació s'adreça a professionals de l'acció social i educativa. No és necessari tenir coneixements científics ni artístics, només ganes de gaudir i compartir!

 

Descripció: 

El contacte amb els materials de la natura és una font de plaer, sensacions i curiositat. Des del Museu de Ciències Naturals de Barcelona us proposem apropar-nos als elements naturals des de diferents mirades: científica, artística, curiosa, sensorial o quotidiana.

Durant la primera part de la sessió explorarem lliurement la diversitat de materials que ens ofereix la natura per després conversar conjuntament sobre què ens poden aportar aquests materials naturals a les persones amb qui treballem. A la segona part, aprofundirem en la mirada artística, imaginant insectes, jugant entre llums i ombres o estampant amb elements vegetals.

 

OBJECTIUS: 

  • Descobrir diferents maneres de treballar amb elements de la natura.
  • Conèixer la diversitat de materials naturals que tenim al nostre abast. 
  • Gaudir de la natura per incorporar-la en el nostre dia a dia. 

 

LES FORMADORES:

La Montse Olmeda, la Raquel Arnaiz i la Greta Boix són educadores al Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Tenen una llarga experiència en el camp de l’educació i la ciència, on desenvolupen propostes educatives inclusives per apropar les ciències naturals a tothom. Formen part de Nusos Cooperativa.

Equipamiento