©Astrid-Ackermann
02/02/2021
Martes
Horario
tardeSesiones
A partir de 3 €
×

Mensaje de error

The page style have not been saved, because your browser do not accept cookies.

Espectáculo
Música
Contemporánea

Crossing Lines presenta un retrat de dos dels autors més suggerents del panorama internacional actual. Clara Iannotta treballa en una música que explora els registres extremadament subtils i els llindars de l’escolta, fent servir sovint l’amplificació d’harmònics per fer audible el procés de caiguda del senyal acústic o l’extinció de la ressonància dels cossos vibrants.

La fascinació per la poesia de Dorothy Molloy nodreix diverses obres del seu catàleg, com dead wasps in the jam-jar, música concebuda per a ser intercalada entre els moviments de la Partita n. 1 de J. S. Bach i elaborada a partir de la Corrente d’aquesta peça, i com The people here go mad. They blame the wind, obra que tanca un cicle especialment centrat en el ressò de les campanes i els mecanismes de les caixes de música. D’après, per a ensemble, forma part d’una trilogia basada en la fascinació per la suspensió de la ressonància del carilló de Freiburg, i de com la memòria sonora pot transformar-se a través de la repetició.
El brasiler Daniel Moreira revisita Für Elise de Luwdig van Beethoven com a infame producte de masses a Rhythmic etude 4b, un original procés de desconstrucció amb instruments de joguina. Encapçala el concert Countdowns, obra que es basa en el compte enrere com a generador de potencialitats dramàtiques.

Todos los públicos

Donde se hace

Lepant 150
08013
Barcelona
932479300

Contacto del organizador

Taquilles Auditori taquilles@auditori.cat
Montse García mgarcia@auditori.cat
932479300
Horarios asesoramiento: 
de 8.30h a 14.30h

Sesiones pasadas

Martes
02
Febrero
Hora
19:00
Espacio
Sala 2 Oriol Martorell