27/06/2024 al 12/07/2024
Martes, Miércoles, Jueves, Viernes
Horario
mañana
Duración: 
60 minuts
Idiomas: 
Català
Plazas para grupos
Materiales/Visita táctil
Plazas disponibles para silla de ruedas
Sesión relajada

Taller
Museos y exposiciones
Ciencia

Un flipbook o foliscopi és una tècnica que ens permet crear una animació pàgina a pàgina. L’efecte animat sorgeix en passar diverses pàgines a prou velocitat. És un recurs molt interessant per representar fenòmens de la natura com el moviment dels organismes, el creixement de les plantes o els canvis geològics. Tot dibuixant ens fixarem i representarem la idea de canvi, de procés o moviment, per comprendre la natura que ens envolta a partir de la fascinació i les preguntes que ens suggereix.

Enquesta activitat dinamitzada per dues educadores, es posaran a l’abast diferents materials naturals, informació associada, així com el necessari per dibuixar i crear un flipbook per a cada participant. De cada sessió sorgiran infinitat d’animacions que enriquiran la mirada sobre els moviment dels animals, com podem observar a l’exposició WOW. Animals de museu. Ciència, tècnica i art al nou Centre Martorell d’Exposicions.
Aquesta proposta no es requereix cap nivell de dibuix, més aviat curiositat i ganes de crear d’una manera relaxada i oberta.

Autism friendly
Muy visual
Adultos
Infantil
Jóvenes
Mínimo de plazas del grupo: 
8
Máximo de plazas del grupo: 
25
Más información del horario: 
Dos torns disponibles: - De 10:30 a 11:30 h - De 12:00 a 13:00 h 1 hora de durada

Donde se hace

Passeig Picasso, 9 - Parc de la Ciutadella
08003
Barcelona
934132293

Contacto del organizador

Servei d'Informació i Reserves activmuseuciencies@bcn.cat
934132293