Maria José Anglès i Pepe Reche
L'Auditori i Apropa Cultura
Tipo de recurso
Educa con el Arte
Disciplina artística
Música
Idioma: 
Català
Formato
Documento, Vídeo

Objetivos

Educa amb l’Art es un curs de formació que ensenya a enriquir, potenciar i donar una nova dimensió a la vostra tasca com a educadors o educadores a través de les possibilitats de la creació artística. A partir de sessions vivencials en arts escèniques, música i arts visuals experimentem i aprenem com l'art pot ajudar-nos en el dia a dia. Quan l’art entra a la vida quotidiana, es nota!

 

Descripción

Formació a càrrec dels fundadors de l’empresa MUSICoLòGICS, dedicada a la divulgació musical. Van ensenyar diferents projectes musicals realitzats amb pocs recursos i molta creativitat: des d'una guitarra elèctrica de cartró, passant per un piano de plàtans fins a fer música amb el contacte humà.

Sobre l'equip formador:

Maria José Anglés, estudis musicals de piano, clavicèmbal i Musicologia. Ha estat educadora i coordinadora del servei de visites guiades del Museu de la Música. Des de l’any 2014 forma part de l’equip d’educadors
de L’Auditori realitzant tallers musicals.

Pepe Reche, estudis de Musicologia combinat amb els de Trompa i Màster en Interpretació de la Música Antiga. Com a intèrpret, ha treballat principalment en dues vessants: la música antiga i la música contemporània. En el camp de la docència, treballa els diferents instruments de vent metall i conjunts.