5
13/03/2024
Miércoles
Horario
mañanaSesiones
Duración: 
50 minuts
Idiomas: 
Català
Plazas disponibles para silla de ruedas
A partir de 3 €

Espectáculo
Música
Hip hop

El beatboxer Dani Lleonart fa anys que viatja pels indrets més inhòspits del hip-hop. Passejant pels carrers a tot volum va adonar-se que sempre és un bon dia per treure allò que portem dins. A través de sons, versos, ritme, colors i paraules en Dani comparteix el seu viatge personal en el món de la música i ens explica una història de revolta, llibertat i expressió: la història del hip-hop. I és que la cultura hip-hop és una eina d’apoderament, autosuperació i llibertat d’expressió per a tothom que la vulgui utilitzar!

Flow, de la companyia Pulmon Beatbox, és un relat per entendre el naixement d’un dels moviments artístics més importants dels darrers temps, que ha trencat tota mena de fronteres i ha revolucionat el món del ball, la música, la pintura,..., i que segueix present amb força entre nosaltres i, sobretot, entre els joves.

Dani Lleonart, conegut com a Pulmon Beatbox, és avui dia un dels màxims exponents del beatbox nacional. Va descobrir el human beatbox als carrers de Barcelona quan tenia quinze anys i la passió que sentia per aquesta disciplina el va portar a fer-ne una forma de vida.

Emociones fuertes
Jóvenes

Donde se hace

Passeig Ernest Lluch, D - 1.
08222
Terrassa
+34 93 733 81 40 Ext 2460

Contacto del organizador

937899085
Horarios asesoramiento: 
10.00h a 14.00h; 15.00h a 17.00h

Sesiones pasadas

Miércoles
13
Marzo
Hora
11:00
Sesión escolar
Espacio
Auditori Municipal de Terrassa

Accesibilidad

  • Plazas disponibles para silla de ruedas