27/04/2024
Sábado
Horario
nocheSesiones
Duración: 
1 h 30 min
Idiomas: 
Català
A partir de 3 €

Espectáculo
Danza
Contemporánea

Ballar amb tota la passió —fins a arribar a l’encanteri — per sobreviure en temps convulsos i canviants 

La companyia de dansa navarresa Led Silhouette i el coreògraf Marcos Morau ens ofereixen un encreuament de temps i llenguatges. Els dos intèrprets treballen per La Veronal i en aquesta nova peça del seu projecte personal utilitzen el seu cos com si fossin gossos ambulants sense amo. Un cos transformat que els permet bordar i ballar per reproduir la capacitat de resistència de l’animal davant qualsevol adversitat. Un ball per expressar empatia, vulnerabilitat, compassió, generositat, alegria, dolor i sobretot rebel·lia a través de l’amor.

 

Fitxa:

Idea i direcció artística: Marcos Morau. Coreografia: Marcos Morau en col·laboració amb els intèrprets. Intèrprets: Jon Lopez i Martxel Rodriguez. Textos: Carmina S. Belda. Traducció:

Gaizka Sarasola i Mattane Rodriguez. Veu en off: Oier Zuñiga. Direcció tècnica i disseny d’il·luminació: Andoni Mendizabal. Disseny de so: Juan Cristóbal Saavedra. Col·laboració especial: Verde Prato.  Escenografia: David Pascual. Vestuari: Cobos Vestuario. Màscares i atrezzo: Juan Serrano - GADGET Efectos Especiales

 

ledsilhouette.com/

Todos los públicos

Donde se hace

Lluís Companys, s/n
25003
Lleida
973279356

Contacto del organizador

Laia Gené Boira - Anna Castells teatre@paeria.cat
973279356
Horarios asesoramiento: 
10h a 14h

Sesiones pasadas

Sábado
27
Abril
Hora
20:00
Espacio
Sala 1 Teatre Municipal de l'Escorxador