11/02/2024
Domingo
Horario
tardeSesiones
Duración: 
50 min
Idiomas: 
Català
A partir de 2 €

Espectáculo
Circo
Educativo/familiar

ARRIBA AL TEATRE FOMENT LA DARRERA PRODUCCIÓ DE LA COMPANYIA LLEIDATANA LA BALDUFA, UN ESPECTACLE QUE FUSIONA CIRC I TEATRE I ON PER PRIMER COP, ELS INTEGRANTS DE LA COMPANYIA NO SÓN ELS ACTORS PROTAGONISTES, SINO QUE S’ACOMPANYEN DEL MAGNÍFIC DUET DE CIRC LAIAIONA.

Una noia fuig de la misèria de la seva terra i emprèn un periple cap a un lloc desconegut.
Què t’emportes de casa teva quan saps que mai més hi podràs tornar?

Amal, en àrab, significa esperança. I això volem que sigui aquest relat. Una història sobre les persones, la vida i l’esperança de crear un món millor. En un moment complex i difícil en moltes vessants, pensem que els artistes hem de prendre part, implicar-nos i comprometre’ns amb la societat en què vivim. Això passa també per explicar històries que facin pensar, propostes que interpel·lin al públic, que remoguin. Que reforcin el paper de la cultura com aquell baluard de llibertat des d’on forgem un esperit crític necessari per reinventar el món que habitem. Ras i curt, que contribueixin a fer una societat més justa.

 

FITXA ARTÍSTICA:
Autoria: La Baldufa: Enric Blasi, Emiliano Pardo, Carles Pijuan & Duo Laiaiona: Laia Gómez, Ona Vives / Intèrprets: Ona Vives, Laia Gómez / Direcció: La Baldufa

Muy visual
Una apuesta segura
Adultos
Familiar
Infantil
Jóvenes
Todos los públicos

Donde se hace

c/ Roger de Llúria, 7
25430
Juneda
973150014

Contacto del organizador

Ramon Giné cultura@juneda.cat
Informació del centre info@campjuneda.cat
973150014
Horarios asesoramiento: 
10h a 14h de dilluns a divendres

Sesiones pasadas

Domingo
11
Febrero
Hora
18:00