13/04/2024
Sábado
Horario
nocheSesiones
Duración: 
1 h 30 min.
Idiomas: 
English
Bucle magnético
Plazas disponibles para silla de ruedas
A partir de 3 €

Espectáculo
Música
Soul & Blues

Una de les figures més reconegudes de la música nord-americana d’arrel dels últims trenta anys, el nostre vell amic Jim Lauderdale, i dos germans capaços d’entrellaçar la música dels Apalatxes amb la de l’Alcarria, els intrèpids Hermanos Cubero, s’uneixen per iniciativa nostra en un espectacle destinat a ocupar un lloc especial en els 35 anys d’història del Blues & Ritmes.

Country songsbluegrassromances jotas interpretades de manera conjunta amb la ferma convicció que la música és un llenguatge universal i la fantasia que, tal vegada, els Louvin Brothers i el violinista castellà Toribio del Olmo van ser cosins llunyans. A Lauderdale, a qui ja vam poder veure a Badalona els anys 2011 i 2018, l’avalen dos premis Grammy i un llarguíssim reguitzell de col·laboracions.

A Roberto i Enrique Cubero, un Premio de Folclore de Nueva Creación Agapito Marazuela, dos premis MIN de la Unió Fonogràfica Independent i la seva aclamada immersió al folklore castellà amb afany renovador. Després d’haver posat en contacte Rosie Flores amb Mario Cobo i la Barcelona Big Blues Band l’any 2017 i haver instigat un espectacle de Maria del Mar Bonet dedicat al disc Alenar dos anys abans, el Blues & Ritmes s’embarca en un nou projecte de creació pròpia. Im-pres-cin-di-ble!

Adultos
Jóvenes

Idioma extranjero

Donde se hace

Carrer Canonge Baranera, 17
08911
Badalona
934644772

Contacto del organizador

Joan Oliveras Pi joliveras@badalona.cat
933844022
Horarios asesoramiento: 
dill- div de 9.30-14h i 15-17h

Sesiones pasadas

Sábado
13
Abril
Hora
20:00
Espacio
Teatre Zorrilla

Accesibilidad

  • Bucle magnético
  • Plazas disponibles para silla de ruedas