17/03/2024
Domingo
Horario
tardeSesiones
Duración: 
3 h
Idiomas: 
Otros
A partir de 3 €

Espectáculo
Música
Ópera

Manont Lescaut va ser el primer gran èxit de Puccini. Una obra poderosa i commovedora. "Ambientada en l'època històrica coneguda com 'la Regència', a França (1715-1721), la història d’aquesta òpera és un fidel reflex de la hipocresia d'una societat corrompuda a tots els nivells.

Manon Lescaut és una jove a qui la seva família ha decidit tancar en un convent, però abans d'arribar-hi coneix Des Grieux. S'enamoren i fugen. Però en el segon acte veiem la noia com a mantinguda del ric Geronte di Ravoir, que li dona la vida luxosa que a ella li agrada. De nou decideix fugir amb Des Grieux, el seu amor genuí, però és arrestada abans de poder-ho fer. És condemnada a ser deportada a Louisiana, on acaba morint en ple desert al costat del seu amor, amb un dels finals més plens de dramatisme de tot el repertori.

Manon Lescaut explora temes com l'amor, l'ambició i la influència corruptora de la riquesa i el luxe. Una història sobre la vanitat humana que conté moments de gran bellesa i dramatisme com les àries de Manon In quelle trine morbide i Sola, perduta, abbandonata.

 

Òpera en quatre actes (Sobretitulada en català).

Estrenada al Teatre Reggio de Torí, l’1 de febrer de 1893.            

 

Fitxa:

Direcció musical: Elio Orciuolo. Direcció d’escena i vestuari: Carles Ortiz. Disseny d’escenografia Jordi Galobart. Cor: Cor Amics de l’Òpera de Sabadell. Orquestra: Orquestra Simfònica del Vallès

 

Una apuesta segura
Adultos

Contacto del organizador

Laia Gené Boira - Anna Castells teatredelallotja@paeria.cat
-

Sesiones pasadas

Domingo
17
Marzo
Hora
18:00
Espacio
Sala Ricard Vinyes