04/11/2023
Sábado
Horario
nocheSesiones
Duración: 
1h 20 min
Idiomas: 
Català
A partir de 2 €

Espectáculo
Música
Rock

SI ALGÚ POT CANTAR I EXPLICAR LA LLEGENDA DE BRUCE SPRINGSTEEN, AQUEST ÉS EN MANEL FUENTES, UN ESPECTACLE PROPER, ENERGÈTIC I SIMPÀTIC DE LA MÀ D’UNA DE LES PRINCIPALS ESTRELLES DE L’ENTRETENIMENT DEL NOSTRE PAÍS.

El carismàtic i polifacètic presentador, juntament amb la seva banda The Spring's Team fa 20 anys rendint sentits homenatges a una de les figures de referència encara en actiu del rock internacional, Bruce Springsteen.

Ara sense la seva banda, ens presenta un nou format duet molt més íntim, un concert/show on explora la vida de The Boss a través de les històries de les seves cançons que l’han convertit en llegenda i portaveu de diverses generacions.

Manel Fuentes, acompanyat tan sols de la seva guitarra i harmònica, i juntament amb el piano del seu inseparable Dani Campos, farà un recorregut pels temes indispensables de Bruce Springsteen, que ens faran reflexionar i riure de l'amor, del treball i de la fama.

Una proposta obligada per als amants de Bruce i una descoberta propera per a tot amant desconeixedor de l'obra del mític cantant nord-americà.

Emociones fuertes
Éxito de la temporada
Para reir
Una apuesta segura
Adultos
Jóvenes
Todos los públicos

Muy solicitado

Donde se hace

c/ Roger de Llúria, 7
25430
Juneda
973150014

Contacto del organizador

Ramon Giné cultura@juneda.cat
Informació del centre info@campjuneda.cat
973150014
Horarios asesoramiento: 
10h a 14h de dilluns a divendres

Sesiones pasadas

Sábado
04
Noviembre
Hora
20:00