21/10/2023
Sábado
Horario
nocheSesiones
Duración: 
1 h 30 min
Idiomas: 
Català
A partir de 2 €

Espectáculo
Teatro
Comedia

LLOLL BERTRAN I ÀLEX CASANOVAS PROTAGONITZEN UNA AUTÈNTICA COMÈDIA ROMÀNTICA, DIVERTIDA I EMOTIVA.

El que A. R. Gurney difícilment podia imaginar és que aquesta petita obra es convertiria en finalista dels Premis Pulitzer i l'èxit més gran de la seva carrera. I és que Cartes d’amor és després de més de trenta anys, un autèntic clàssic modern que encara avui es representa en teatres de tot el món.

Melissa Gardner i Andrew Ladd III, encarnats pels coneguts actors Lloll Bertran i Àlex Casanovas, es llegeixen l'un a l'altre les notes, cartes i postals en què, des de fa gairebé cinquanta anys, s'han explicat les esperances, ambicions, somnis, decepcions, victòries i fracassos que han tingut al llarg de la seva vida.

L'espectador coneixerà les seves vides, l'amor fratern, espiritual, eròtic, les diverses sensibilitats entre home i dona, la inquietud i fragilitat de l'ésser humà davant la soledat i la importància del valor de la pertinença en la societat. Cartes de viatge i postals plenes d'esperances, ambicions, somnis, victòries i fracassos són el fil conductor d'aquesta magistral peça, plena d'humor i d'humanitat.

Éxito de la temporada
Para los románticos
Adultos

Donde se hace

c/ Roger de Llúria, 7
25430
Juneda
973150014

Contacto del organizador

Ramon Giné cultura@juneda.cat
Informació del centre info@campjuneda.cat
973150014
Horarios asesoramiento: 
10h a 14h de dilluns a divendres

Sesiones pasadas

Sábado
21
Octubre
Hora
20:00