Foto espectacle Introit
01/04/2023
Sábado
Horario
nocheSesiones
Duración: 
80 minuts
Idiomas: 
Català
Bucle magnético
Plazas disponibles para silla de ruedas
A partir de 3 €

Espectáculo
Música
Copla

Els músics compartim moltes coses: el gust per la música, els assajos, els escenaris, els cotxes quan anem cap al concert i, fins i tot, acabem compartint pis! 

Però sovint també hem de compartir les places i això pot ser complicat, perquè a les places i els carrers hi passa la vida, la cultura, la música, les festes i els moments més importants de cada poble i ciutat.  

Introit és una super producció on hi participen el grup vocal In Crescendo, la Cobla Maricel i la cantautora Anna d’Ivori. Dirigit per Miquel Massana i amb Adrià Mort a la percussió. La dramatúrgia i la posada en escena guien la història de rere fons amb les places com a protagonistes, els arranjaments de l’Anna d’Ivori i en Lluís Pérez Cansell, el director musical d’In Crescendo, combinen tonades populars catalanes amb referències a altres melodies conegudes. Amb cançons com El trencanous (Txaikovski), l’Oreneta de Queralt (Manuel Oltra) o País Petit (Lluis Llach) s’hi barregen el blues, la balada, el pop...i mostra la versatilitat i capacitat de mestissatge de la cobla com a formació orquestral. 

Un viatge musical complet a través dels millors moments viscuts a les places!  

Adultos

Donde se hace

C/ Torres i Bages, 50
08401
Granollers
938405120

Contacto del organizador

938405120
Horarios asesoramiento: 
dill-div 9:00 - 15:00

Sesiones pasadas

Sábado
01
Abril
Hora
20:00
Espacio
Sala Gran Teatre Auditori de Granollers

Accesibilidad

  • Bucle magnético
  • Plazas disponibles para silla de ruedas