Foto espectacle Barcelona Art Orchestra
11/03/2023
Sábado
Horario
nocheSesiones
Duración: 
75 minuts
Idiomas: 
Català
Bucle magnético
Plazas disponibles para silla de ruedas
A partir de 3 €

Espectáculo
Música
Jazz

El dibuixant JOMA i el compositor Lluís Vidal proposen la creació d’un poema visual en vuit moviments i un epíleg amb la tècnica del dibuix en transformació (animació stop motion) i la composició d’una obra per a big band a partir de les imatges proposades per a ser interpretada en directe simultàniament a la projecció dels vuit clips resultants. 

Un motiu musical breu a la manera de leit motiv serà desenvolupat per a diversos solistes de la big band en duos d’improvisació solista-dibuixant. En aquests set moments d’enllaç entre els vuit temes projectats, el dibuix es farà en directe, sobre tela, a l’escenari, amb diàleg amb el solista improvisador corresponent. 

Tant la música com els enunciats i les imatges són de nova creació amb el rerefons clar de l’ampli pensament d’Elias Canetti que n’ha estat font d’inspiració. I amb la mirada posada en la realitat diversa de la ciutat de Barcelona, dels seus habitants, amb la certesa que aquestes reflexions, la imatge poètica en conjunció amb la música, ajuden a admetre la complexitat i subtilitat del nostre entorn. I gaudir-ne.

Poema sonor i visual per a big band i dibuix en transformació

Adultos

Donde se hace

C/ Torres i Bages, 50
08401
Granollers
938405120

Contacto del organizador

938405120
Horarios asesoramiento: 
dill-div 9:00 - 15:00

Sesiones pasadas

Sábado
11
Marzo
Hora
20:00
Espacio
Sala Gran Teatre Auditori de Granollers

Accesibilidad

  • Bucle magnético
  • Plazas disponibles para silla de ruedas