01/10/2022
Sábado
Horario
nocheSesiones
Plazas disponibles para silla de ruedas
A partir de 3 €

Espectáculo
Música
Jazz

La veu potent de Monique Makon s'uneix a l'Original Jazz Orquestra Taller de Músics per crear Back to Amy, el primer tribut a Amy Winehouse amb una big band a Espanya. Junts l’homenatjaran a través d'un repertori de 12 dels temes més coneguts de la cantant britànica.

 

El 2019 sorgeix aquesta nova connexió entre la big band i Cabal Musical, el projecte d'innovació social del Taller de Músics, amb la voluntat de vestir a gran escala la veu de Monique Makon, una de les joves talents més prometedores de l'escena de música negra, i que es mou amb comoditat per gèneres com el jazz, el soul i el rhythm-and-blues.

 

L’Original Jazz Orquestra és la formació més representativa del Taller de Músics, actualment dirigida pel trompetista David Pastor. Amb més de vint anys de trajectòria, una de les seves raons ha estat connectar el jazz  amb  altres  gèneres, convertint-se així en l’interlocutor ideal d’aquell diàleg tantes vegades buscat pel creador. Gràcies a la tasca feta al llarg dels anys, l’OJO té una identitat pròpia i s’ha convertit en una de les orquestres més sol·licitades per artistes i programadors.

 

Todos los públicos

Donde se hace

Avda. Palfuriana, 52
43880
El Vendrell
977665684

Contacto del organizador

Àngels Rodon arodon@elvendrell.net
977665684
Horarios asesoramiento: 
De dilluns a divendres de 10h a 14h

Sesiones pasadas

Sábado
01
Octubre
Hora
20:00
Espacio
Auditori Pau Casals El Vendrell

Accesibilidad

  • Plazas disponibles para silla de ruedas