03/08/2023
Jueves
Horario
nocheSesiones
Duración: 
90 MIN
Idiomas: 
Español
A partir de 3 €

Espectáculo
Música
Cantautor/a

Zaz tornarà amb el seu cinquè àlbum a la tardor de 2021. Els primers quatre van donar com a resultat que continuaran tres gires mundials, era hora que ella prengués un respir. Per tant, aquest és un àlbum que va armar durant la tancada de primavera de 2020. Un però forçat benvinguda la solitud. Un àlbum pintat amb emocions sentides, com una sèrie de quadres. Per a aquest nou àlbum, Zaz va treballar amb el productor holandès REYN (Vanessa Paradis, Stephan Eicher, Benjamin Biolay, Gaëtan Roussel, …) amb qui s'ha pres el temps d'aplicar un color particular a cada cançó del disc, amb una veu que no necessita presentació, tan viva com commovedora, i sempre amb el to adequat. Lletres que parlen directament, que són alhora personals i íntimes per a aquest èxit. artista.

Zaz prepara la seva propera gira amb el mateix esperit, revisant el món i el seu concert més exclusiu passadissos Actuacions a escala humana i properes al públic. Una volta a allò essencial. Un món recorregut naturalment anomenat: ORGANIQUE TOUR. El públic podrà visitar una vegada més la personalitat i el món únic de l'artista, descobrir-ne de nous facetes del seu art, així com tots els seus encanteris màgics, i tornar a enamorar-te dels seus grans èxits: Je veux, On ira, Éblouie per la nuit, Que vindrà… i el seu últim hit “Imagine”.

Un espectacle rar, enèrgic, positiu i generós, que ens fa somriure, ens porta "de la joie et de la bonne" humeur", i ens recorda que amb Zaz sempre hem de veure el món a través de ulleres. Aquesta nova gira mundial serà una altra oportunitat perquè Zaz i el públic es creuin amb les ONG amb què s'associa a través de Zazimut, la seva xarxa d'associacions, afegint així un toc de verd a “la vida en rosa”. Després de tot, ¿no és Zaz, el veritable nom de la qual és Isa, una dama de colors brillants?

 

 

Al aire libre
Adultos
Familiar
Jóvenes
Todos los públicos

Donde se hace

Av. de Rhode, s/n
17480
Roses

Contacto del organizador

972676011
Horarios asesoramiento: 
10h a 14h i de 16h a 20h

Sesiones pasadas

Jueves
03
Agosto
Hora
22:00