Finalizada
31/10/2021
Domingo
Sessions
tarde
Plazas disponibles para silla de ruedas
A partir de 3 €

Espectáculo
Música
Ópera

L’òpera de gran format torna a Figueres de la mà de la Fundació Òpera Catalunya, que presenta una nova versió d’Il barbiere di Siviglia, de Gioacchino Rossini, una peça que ha perdurat en el temps com una de les obres més reeixides de la història de l’òpera.

L’acció se situa a Sevilla, a finals del segle XVII. Rosina, una noia bella i òrfena, es troba privada llibertat. El seu tutor la té tancada a casa i només la deixa sortir per anar a missa. Rosina, però, està enamorada d’un jove comte que farà tot el que estigui a les seves mans per acostar-s’hi i casar-s’hi.

El Cor Amics de l’Òpera de Sabadell i l’Orquestra Simfònica del Vallès interpreten una de les peces més emblemàtiques del repertori operístic

Interpretació: César San Martín, M. Carmen Romeu, Pablo Martínez, Fernando Álvarez, Jeroboám Tejera, Eugènia Montenegro, Pau Camero (resta de repartiment pendent de confirmar), Cor Amics de l’Òpera de Sabadell i Orquestra Simfònica del Vallès | Autoria: Gioacchino Rossini | Direcció musical: Daniel Gil de Tejada | Direcció d’escena: Pau Monterde | Assistent de la direcció d’escena: Miquel Gorriz | Producció: Fundació Òpera de Catalunya | Durada: (per determinar)

Autism friendly
Emociones fuertes
Éxito de la temporada
Muy visual
Para los románticos
Para amantes del drama
Para reir
Personas con Alzheimer
Sensorial
Una apuesta segura
Adultos
Jóvenes

Espectáculo de larga duración

Donde se hace

Plaça Josep Pla
17600
Figueres
972 50 19 11

Contacto del organizador

Aina Baig Caamaño abaig@figueres.org
+34 972 50 19 11
Horarios asesoramiento: 
De dilluns a divendres de 10 a 14 h.

Sesiones pasadas

Domingo
31
Octubre
Hora
19:00

Accesibilidad

  • Plazas disponibles para silla de ruedas