• Eudald Buch
Finalizada
26/03/2022
Sábado
Sessions
tarde
Plazas disponibles para silla de ruedas
A partir de 3 €

Espectáculo
Música
Clásica

Eduald Buch, piano

 

PROGRAMA:

Johann Sebastian Bach: Toccata en Sol major, BWV 916/ Partita núm. 4 en Re major, BWV 828 / Carlos Fontcuberta: Farbenklavier/ Aleksandr Skriabin: Estudi en Fa sostingut major, Op.42 núm. 3/ Estudi en Fa sostingut major, Op.42 núm. 4/ Estudi en Do sostingut menor,  Op.42 núm. 5/ Estudi en Mi bemoll major, op.42 núm. 8/ Sonata núm. 4, Op.30/ Dos Poemes Op. 69/ Sonata núm. 5, Op.53

 

El pianista Eudald Buch proposa en aquest recital un diàleg entre Bach i Skriabin i els seus universos musicals aparentment tan llunyans. Bach combina en els seus toccatas i partites l'escriptura polifònica més rigorosa amb l'efervescència rítmica de les danses barroques. Aleksandr Skriabin, de qui el 2022 vam celebrar el 150è aniversari del seu naixement, va crear en la seva obra per a piano un món sonor molt poètic influenciat per les seves peculiars idees filosòfiques i, no obstant això, va compartir amb el geni alemany un sofisticat maneig del contrapunt que es manifesta en les seves sonates, així com en les seves miniatures en forma de poemes, estudis i preludis. El programa es completa amb dues peces d'influència bachiana de la compositora russa Sofia Gubaidulina.

Eudald Buch s'ha format a l'Escolania de Montserrat, el Conservatori de Vic i la Chetham's School of Music (Manchester). Després de completar els seus estudis amb Vladislav Bronevetzky a l'Escola Superior de Música de Catalunya, va ser acceptat a la classe d'Elisso Virsaladze al Conservatori Txaikovski de Moscou. També ha rebut consells de Pascal Devoyon, Jacques Rouvier i especialment de Christian Blackshaw. Ha tocat en els festivals de Buxton i Hellens a Anglaterra, The International Holland Music Sessions a Holanda, i la Schubertíada de Vilabertran, en sales com l'Auditori de Barcelona, l'Auditori de Girona, l'Atlàntida de Vic, l'Auditori Enric Granados de Lleida i l'Auditori Pau Casals del Vendrell. Ha col·laborat com a solista amb l'Orquestra de Camera de Vic, la Chetam's Symphony Orchestra i amb membres de l'OBC (Orquestra de Barcelona i Nacional de Catalunya). Ha actuat en directe de la BBC (Radio 3) i diversos concerts seus han estat emesos a Catalunya Música. Ha estat becat per la fundació Victòria dels Àngels.

Todos los públicos

Ambiente oscuro
Sin entreacto

Donde se hace

C/Riu Ter, 29
17257
Torroella de Montgrí
+34 972 75 50 03

Contacto del organizador

+34 972 760605
Horarios asesoramiento: 
9-13h

Sesiones pasadas

Sábado
26
Marzo
Hora
19:00
Espacio
Auditori Teatre Espai Ter

Accesibilidad

  • Plazas disponibles para silla de ruedas