Finalizada
13/12/2020
Domingo
Sessions
tarde
Duración: 
1 h 15 min
Bucle magnético
Plazas disponibles para silla de ruedas
A partir de 3 €

Espectáculo
Circo
Contemporáneo

Per tal de visibilitzar, compartir i apropar el circ a públics més amplis, i en el marc del Pla d’Impuls del Circ, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Grec Festival de Barcelona han posat en marxa la Producció Nacional de Circ, amb l'espectacle de creació col·lectiva Estat d'Emergència, dirigit per Joan Ramon Graell.

Un espectacle pensat per mostrar-nos, a través del circ, com veuen el món i com s’enfronten als problemes d’un planeta a punt de col·lapsar els i les joves artistes d’avui, i que ha acabat creant-se... en plena emergència sanitària. No ha estat fàcil, però en circumstàncies difícils i molt poc habituals, Estat d’Emergència s’ha convertit en una realitat. De fet, la pandèmia ha acabat afegint-se a la llarga llista de crisis a les quals s’enfronten també els i les artistes: des del col·lapse ecològic fins a l’auge del feixisme o la crisi de l’habitatge.

Quines són les vivències dels i de les joves artistes de circ que viuen en un món complex a punt del col·lapse? I com les transmeten al públic? Hi mira de respondre, a còpia d’acrobàcies i d’altres tècniques, la primera Producció Nacional de Circ.

Interpretació: Maria Palma Borràs, Lara Renard García, Carlos Francos Peré, Gabriel Salaün Rivalland, Júlia Clarà Badosa, Raimon Mató Rabassedas, Bruno Toso del Valle | Autoria: Creació col·lectiva | Direcció: Joan Ramon Graell, amb l’ajudantia de Joan Arqué i Špela Vodeb | Dramatúrgia: Joan Arqué | Moviment: Špela Vodeb | Producció: Grec Festival de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Amb el suport de La Vela de L’Estruch de l’Ajuntament de Sabadell i la complicitat de quinze grans equipaments escènics municipals de Catalunya

Autism friendly
Emociones fuertes
Éxito de la temporada
Muy visual
Personas con Alzheimer
Sensorial
Una apuesta segura
Adultos
Jóvenes
Todos los públicos

Sin entreacto

Donde se hace

Plaça Josep Pla
17600
Figueres
972 50 19 11

Contacto del organizador

Aina Baig Caamaño abaig@figueres.org
+34 972 50 19 11
Horarios asesoramiento: 
De dilluns a divendres de 10 a 14 h.

Sesiones pasadas

Domingo
13
Diciembre
Hora
19:00

Accesibilidad

  • Bucle magnético
  • Plazas disponibles para silla de ruedas